Up-to-date information and the most interesting in the world of international transport

See all news >

About Us

We are BULGARTRANS Ltd. We founded our company in 2007 with its main activity being international transport, domestic transport, spedition and reexport.

We are always prepared to cooperate when you need us!

БУЛГАРТРАНС - международен транспорт, спедиция и логистика.

Добре дошли в сайта на БУЛГАРТРАНС - фирма за спедиция, логистика и международен транспорт. Занимаваме се също и със реекспорт на всички видове стоки. На нас можете да разчитате за всякакви запитвания, нужди и желания. Нашите сътрудници са професионалисти с години опит в организирането на международен транспорт, не се колебайте да се свържите с някой от тях. Едно от нашите най-големи предимства е бързата реакция и съдействие в най-необходимите и най-напрегнатите моменти. Ние от Булгартранс ООД се отнасяме с внимание към всеки клиент и всяка стока, рабираме колко е важно стоката да пристигне в срок и непокътната. Нещо повече за нас. Транспортна фирма Булгартранс ООД работи предимно в цяло Европа, Турция и Русия, но не е изключено да поемем по различен път за да достигнем заедно целите Ви. С радост заявяваме, че разполагаме със завидна мрежа от професионални шофьори, готови за нови предизвикателства. Булгартранс ООД непрекъснато се стреми да разшири обсега на услугите си както и тяхното качество. Стараем се да осигурим максимално добра атмосфера за работа на всички наши сътрудници и ако проявявате желанние да се присъедините към нашия екип - можете да погледнете в секция "кариери" за повече информация относно възможностите да станете част от нас. Булгартранс - вашият надежден партньор в международната спедиция. Информация за контакт: БУЛГАРТРАНС ООД 9700 Шумен, ул. Цар Освободител 67 Телефон: 054 860 350 office@bulgartrans.bg


БУЛГАРТРАНС сътрудничи пряко с множество Европейски транспортно – спедиторски компании, което ни позволява да удовлетворим нуждите на нашите клиенти и да им предложим сигурност и спокойствие.

Международен транспорт, спедиция и логистика - Булгартранс ООД


Реагираме бързо и прецизно при конкретни нужди за товарене, разтоварване, доставки и/или други, свързани с превоза на всякакъв вид стоки. Предлагаме също митнически услуги, транзит и дейности свързани с търговията.

Булгартранс - бързи и коректни. Изготвяме всички видове митнически документи.


Разполагаме с добър и енергичен екип диспечери, които допринасят за бързината, качеството на работа и за това да сме лидери сред фирмите за международен транспорт.

Екипът ни е съставен от изключителни хора и професионалисти. Булгартранс - лидер в свферата на международния транспорт.


Нашата приоритетна стратегическа цел е качеството на предлаганите от нас услуги, при изгодни цени и конкурентни срокове на доставка. Булгартранс - международен транспорт, спедиция и логистика.

Стремим се винаги да предлагаме възможно най-качествената услуга на възможно най-конкурентната цена. Булгартранс - международен транспорт, вътрешен транспорт, спедиция, логистика и реекспорт

Find out more about us