Спедиция и логистика

Спедиция и логистика

Спедиция и логистика - Векторна картна на Европа - десктоп версия Спедиция и логистика - Векторна картна на Европа - мобилна версия
Международен транспорт, спедиция и логистика от/до различни точки на Европа, Русия и Турция.

РЕЛАЦИИ

Спедициите, които извършваме, са от/до различни точки на Европа, Русия и Турция. Спедираме превоз или товар на разновидна стока – риба, плодове, сирена, текстил, строителни материали, автомобилна козметика и др.

Посредничество както за осигуряване на транспорт, така и за осигуряване на товари. Булгартранс ООД - Спедиция и логистика.

СПЕДИЦИЯ

Спедицията и логистиката е посредничество както за осигуряване на транспорт, така и за осигуряване на товари.

Широк кръг от колеги, контрагенти, производители и вносители. Булгартранс - лидери в международния транспорт.

ПАРТНЬОРСТВО

Фирмата ни има рамкови договори с различни производители и вносители което подпомага за по – добрата съвместна работа с нашите клиенти и удовлетворява техните нужди за намиране на транспорт или подходящ товар.

Разполагаме и с множество превозвачи, на които осигуряваме постоянна и сигурна работа. Bulgartrans - Спедиция и логистика

ГЪВКАВОСТ

Сътрудничим и с множество превозвачи, на които осигуряваме постоянна и сигурна работа, чрез планинг /изготвяне на ежеседмични графици/.

Не се колебайте да се свържете се с нас

Свържете се с нас
Попълвайки този формуляр, съм наясно, че предоставям гореописаните лични данни с цел обратна връзка с мен. *
reCAPTCHA

Спедициа и логистика – Булгартранс ООД.

Спедиция и логистика от фирма Булгартранс ООД. Главните маршрти по които спедира Булгартранс ООД са Русия, Турци и всички страни в Европа. Предлагаме също така и посредническа дейност за всякакви видове транспорти и стоки – риба, плодове, сирена, текстил, строителни материали, автомобилна козметика и др. Съдействане с изготвянето на цялостна документация, пътни листи, ЧМР и други. Разполагаме с много на брой превозвачи, но въпреки това се стремим да увеличим контактите си, ако имате желание да се развивате в транспортния сектор, моля свържете се с нас или посетете страницата с кариери Спедиция и логистика – Булгартранс ООД. Вашият надежден партньор в международния превоз.