Спедиция и логистика

Научете повече за държавите, в които оперираме

Ето и основните видове превози, по които работим:

ОХЛАДЕНИ РИБА, МОРСКИ ДАРОВЕ И МЕСО

Бидейки нашата специализация, имаме сключени договори с редица производители. Едно от най-големите ни предимства в тази насока е концентрацията на всички ключови елементи – влекач, хладилно ремарке, логистика и митнически услуги. /картинка/

Познавайки от години този пазар и важността на фактора „време” в комбинация с професионализма на нашия екип гарантираме цялост на стоката и навременни доставки.

Основните плюсове ни са експресна доставка, качество и 24-часов контрол.

ПРЕСНИ И НЕТРАЙНИ ПРОДУКТИ (FMCG)

Ние в Булгартранс осъзнаваме, че в днешно време пазарите и потребителите са по-взискателни към качествените услуги и стоки във всички области, включително транспорта. Предоставянето на услуга с експертни познания за товари, изискващи постепенно охлаждане е ключът към успеха. Транспортирането на стоки от такъв вид е сложно начинание, което изисква опит, познание, добра техника и професионализъм. Именно това е вторият голям дял в работата ни, което ни е превърнало в надежден партньор за редица пазарни оператори в Европа и Русия.

Силата ни в този сектор е разбирането, че за да успеете в бизнеса с нетрайни продукти, имате нужда от превозвач, който може безопасно и ефективно да превози вашата стока през студената верига от произход до местоназначение.

ЗАМРАЗЕНИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

Нашият подход към транспортирането на замразени стоки преминава през грижата за вашите продукти с цел запазване на качеството им по време на целия превоз. Знаем, че за поддържане на оптимална температура в цялото хладилно помещение са нужни познания при подредбата на товара, за да се осигури хоризонтален и вертикален поток на въздуха около и между продуктите.

С оглед изискванията преди всяко натоварване на стоката товарните помещения са подготвени по подходящ начин – обработване с препарати, измивани и изсушаване.

МЕДИКАМЕНТИ

С оглед спецификата и важността си фармацевтичната индустрия е строго регламентирана и следователно се нуждае от превозвач, който осъзнава и разбира нейните изисквания.

За тази цел обслужваме нашите клиенти, като използваме пълната гама транспортни средства в нашия арсенал. Специализираните ни двуетажни т.нар. double deck полуремаркета са изключително подходящи фармацевтичната индустрия с оглед високите обеми и относителното ниско тегло на стоката.

За сигурността на транспортирания товар, нашата компания използва само охраняеми паркинги по време на извършване на транспорта. В края на курса при поискване от страна на клиента е възможно предаването и на температурен репорт.

ГОТОВА ПРОДУКЦИЯ И СУРОВИНИ ЗА ПРОИЗВОДСТВОТО ПОД ТЕМПЕРАТУРЕН РЕЖИМ

Индустрията на дребно, за да бъде конкурента на пазара изисква подходяща цена и бърза реакция от страна на спедицията. Възможността ни в кратки срокове да включим нови поръчки в седмичните си графици дава свобода и спокойствие.

Широката гама полуремаркета ни позволява да обезпечим всяко изискване на товара.

МИТНИЧЕСКО ОСВОБОЖДАВАНЕ НА СТОКИ

Осигуряваме митническо оформяне на стоки в различни европейски и западноазиатски градове, резервации на фериботи в цяла Европа, складиране (нормално или под температурен режим) в Шумен, България. Притежавайки дистрибуционен център в Свободна зона Русе, предлагаме на нашите партньори складиране и съхранение на стоки, претоварни операции, попълване на транспортни и митнически документи, резервиране и връщане на лицензи за международен товарен транспорт и други.

Също така предоставяме съдейстиве в Република Турция и Руската федерация, където осигуряваме на клиентите си митнически услуги и митническо оформяне, товаро-разтоварни операции, разделяне и групиране на товари. Митническото оформяне е услуга, която предоставяме и в Беларус.

С БУЛГАРТРАНС, Вие сте в сигурни ръце!

А освен сигурност, ние можем да предложим и бързина с нашите редовни курсове, които извършваме.

Държави, в които оперираме

Турция

Португалия

Италия

Австрия

Великобритания

Франция

Германия

Белгия

Холандия

Руссия

Испания

14 курса на седмица към
Русия, Украйна, Португалия, Испания, Великобритания, Германия, Холандия, Литва, Полша
12 курса на седмица към
България, Румъния, Северна Гърция, Турция, Италия, Унгария, Словения, Хърватия, Австрия
4 курса на седмица към
Румъния, България, Северна Гърция
3 курса на седмица към
Румъния, България, Северна Гърция
9 курса на седмица към
България, Румъния, Чехия, Словакия, Турция, Франция, Германия, Белгия, Северна Гърция
6 курса на седмица към
България, Румъния, Турция, Северна Гърция
11 курса на седмица към
България, Румъния, Турция, Северна Гърция
5 курса на седмица към
България, Румъния, Турция, Северна Гърция
4 курса на седмица към
България, Румъния, Турция, Северна Гърция
12 курса на седмица към
България, Румъния, Турция
11 курса на седмица към
България, Румъния, Северна Гърция, Турция, Италия, Унгария

BULGARTRANS
са Вашите надеждни партньори!