Up-to-date information and the most interesting in the world of international transport

See all news >
See all news >

БУЛГАРТРАНС - международен транспорт, спедиция и логистика.

Добре дошли в сайта на БУЛГАРТРАНС - фирма за спедиция, логистика и международен транспорт. Занимаваме се също и със реекспорт на всички видове стоки. На нас можете да разчитате за всякакви запитвания, нужди и желания. Нашите сътрудници са професионалисти с години опит в организирането на международен транспорт, не се колебайте да се свържите с някой от тях. Едно от нашите най-големи предимства е бързата реакция и съдействие в най-необходимите и най-напрегнатите моменти. Ние от Булгартранс ООД се отнасяме с внимание към всеки клиент и всяка стока, рабираме колко е важно стоката да пристигне в срок и непокътната. Нещо повече за нас. Транспортна фирма Булгартранс ООД работи предимно в цяло Европа, Турция и Русия, но не е изключено да поемем по различен път за да достигнем заедно целите Ви. С радост заявяваме, че разполагаме със завидна мрежа от професионални шофьори, готови за нови предизвикателства. Булгартранс ООД непрекъснато се стреми да разшири обсега на услугите си както и тяхното качество. Стараем се да осигурим максимално добра атмосфера за работа на всички наши сътрудници и ако проявявате желанние да се присъедините към нашия екип - можете да погледнете в секция "кариери" за повече информация относно възможностите да станете част от нас. Булгартранс - вашият надежден партньор в международната спедиция. Информация за контакт: БУЛГАРТРАНС ООД 9700 Шумен, ул. Цар Освободител 67 Телефон: 054 860 350 office@bulgartrans.bg


БУЛГАРТРАНС сътрудничи пряко с множество Европейски транспортно – спедиторски компании, което ни позволява да удовлетворим нуждите на нашите клиенти и да им предложим сигурност и спокойствие.

Международен транспорт, спедиция и логистика - Булгартранс ООД


Реагираме бързо и прецизно при конкретни нужди за товарене, разтоварване, доставки и/или други, свързани с превоза на всякакъв вид стоки. Предлагаме също митнически услуги, транзит и дейности свързани с търговията.

Булгартранс - бързи и коректни. Изготвяме всички видове митнически документи.


Разполагаме с добър и енергичен екип диспечери, които допринасят за бързината, качеството на работа и за това да сме лидери сред фирмите за международен транспорт.

Екипът ни е съставен от изключителни хора и професионалисти. Булгартранс - лидер в свферата на международния транспорт.


Нашата приоритетна стратегическа цел е качеството на предлаганите от нас услуги, при изгодни цени и конкурентни срокове на доставка. Булгартранс - международен транспорт, спедиция и логистика.

Стремим се винаги да предлагаме възможно най-качествената услуга на възможно най-конкурентната цена. Булгартранс - международен транспорт, вътрешен транспорт, спедиция, логистика и реекспорт

Hakkımızda daha fazla bilgi edinin