Новини

COVID-19 – информация относно пунктове за тестване в Италия, Австрия и Нидерландия

Публикувано на: вторник, 23 февруари, 2021

За да сведе до минимум неудобството за превозвачите, пътуващи до Германия през австрийска територия, които са задължени да представят отрицателен PCR или антигенен тест за Covid-19 (на английски, немски или френски език), направен през последните 48 часа, италианското правителство създаде центрове за тестване на превозвачите.

Тестови комплекти са на разположение в тестовата станция “Drive Through Difesa”, изградена близо до прохода Brenner.

Вече е налице гореща точка в товарния терминал на Тренто, където шофьорите могат да се подложат на бърз антигенен тест, необходим за пътуване до Германия през Brennero. Тестовете се извършват на паркинга за камиони на A22 на товарния терминал в Тренто. За момента работното време е от 08:00 до 17:00 часа, от понеделник до петък (в зависимост от ситуацията, възможно е удължаване на часовете в определени дни).

Резервации могат да се направят по телефона на номера 345-9754795 и 0461-433480 или чрез имейл на covidtest@seaconsulenze.it.

Има още два тестови центъра на A22 за шофьори, пътуващи от Южен Тирол до Германия. Те се намират на две места в Sterzing (паркинг SADOBRE, паркинг Top Stop).

Допълнителна информация за тест-центровете на италианската граница вижте тук.

От понеделник, 22 февруари 2021 г., на магистрала Münster-Nord (посока Innsbruck) ще бъде инсталиран пункт за тестове за COVID-19 като част от кампанията “Тестове на Тирол – непрекъснато и безплатно”, особено за шофьори на камиони.

Тестването може да се извърши от понеделник до петък от 05:00 часа до 19:00 часа и в събота от 05:00 часа до 14:00 часа. Пунктът за тестове се управлява от Медицински център Telfs.

Центрове за тестване в Нидерландия:

https://www.covidsnelteststraat.nl

https://www.medicorps.nl

https://www.testjesnelopcorona.nl

https://snellertesten.nl

https://hulptroepen.nu/sneltesten

Информация: speditor.net

Снимка: интернет


Bulgartrans Ltd. - International Transport.

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Попълвайки този формуляр, съм наясно, че предоставям гореописаните лични данни с цел обратна връзка с мен. *
reCAPTCHA