Новини

БУЛГАРТРАНС засади над 150 дръвчета

Публикувано на: понеделник, 12 април, 2021

„Би било чудесно ако всеки човек в живота си отгледа дете, построи къща и засади дърво“, казват старите предания.

В тези приказни пролетни дни и по-точно на 10.04.2021 г. ние от Булгартранс, заедно с нашите приятели от Национално дружество „Традиция“, Регионален клуб Шумен, успяхме да стартираме и да осъществим голямото си желание – да засадим над 150 дръвчета от вида явор. Успяхме с подкрепата на ДГС Шумен, които любезно ни посочиха подходящо място близо до град Шумен /село Дибич/ и бяха с нас рамо до рамо през цялото време.

 

Желанието ни е всяка година да засаждаме все повече дървета и в това да привлечем все повече и повече партньори и приятели.
Сърцата ни искрено вярват и се надяват, че един ден това може да се превърне в национално събитие.

Както писахме по-рано: „Горите и дърветата понякога напомнят на Кларк Кент – възможно е да вървиш по улицата и да не забележиш, че минаваш покрай супер герой, който спасява теб и града от небивали и страшни злини. И същевременно са като Супермен. Те са нашите герои в борбата срещу изменението на климата, правят градовете ни по-устойчиви, като естествено охлаждат въздуха и премахват замърсителите, дават ни място за отдих и красиви цветни картини.“

 

 

И така… успяхме!

 

 

Благодарим на всички приятели и партньори, които макар и в трудните времена, в които се намираме успяха да намерят сили, време и мотивация.

 

 


Bulgartrans Ltd. - International Transport.

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Попълвайки този формуляр, съм наясно, че предоставям гореописаните лични данни с цел обратна връзка с мен. *
reCAPTCHA