Новини

Италия и Нидерландия – места за тестване на италиано-австрийската граница и в Нидерландия (обновена)

Публикувано на: понеделник, 22 февруари, 2021

За да сведе до минимум неудобството за превозвачите, пътуващи до Германия през австрийска територия, задължени да представят отрицателен PCR или антигенен тест за Covid-19 (на английски или немски език), направен през последните 48 часа, италианското правителство започна създаването на центрове за тестване на превозвачите.

Тестовите комплекти ще бъдат на разположение в тестовата станция “Drive Through Difesa”, изградена близо до прохода Brenner. Подготвят се и други центрове за провеждане на тестове в зоната на граничния пункт.

Към дата 17.02.2021 г. се съобщава, че благодарение на съвместните действия на F.A.I. Trentino и търговските асоциации за автомобилен транспорт на Трентино, магистрала Brennero и италианските здравни служби, вече е налице гореща точка в товарния терминал на Тренто, където шофьорите могат да се подложат на бърз антигенен тест, необходим за пътуване до Германия през Brennero.

Тестовете се извършват на паркинга за камиони на A22 на товарния терминал в Тренто. За момента работното време е от 08:00 до 17:00 часа, от понеделник до петък (в зависимост от ситуацията, възможно е удължаване на часовете). В събота – 20.02.2021 г. работното време ще бъде от 08:00 до 12:00 часа, в неделя – 21.02.2021 г. центърът за тестове няма да работи.

Резервации могат да се направят по телефона на номера 345-9754795 и 0461-433480 или чрез имейл на covidtest@seaconsulenze.it.

Има още два тестови центъра на A22 за шофьори, пътуващи от Южен Тирол до Германия. Те се намират на две места в Sterzing (паркинг SADOBRE, паркинг Top Stop).

Допълнителна информация за тест-центровете на италианската граница вижте тук.

Центрове за тестване в Нидерландия:

https://www.covidsnelteststraat.nl

https://www.medicorps.nl

https://www.testjesnelopcorona.nl

https://snellertesten.nl

https://hulptroepen.nu/sneltesten

Информация: speditor.net

Снимка:


Bulgartrans Ltd. - International Transport.

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Попълвайки този формуляр, съм наясно, че предоставям гореописаните лични данни с цел обратна връзка с мен. *
reCAPTCHA